Friday, 28 December 2012

Happy Anniversary love

Yeeppppieeeee! 29/12/2012  genap 1st anniversary aku dengan Pijie. Tak sangka dah setahun dengan dia.Hmmm.  Awak! awak! jangan lupa keyh awak cakap next year kita nak jumpa kan? awak ckp nk celebrate birthday awak ,birthday saya  and anniversary ni. Awak jangan lupa okey?  Kalau awak lupa saya taknak kawan awak :'(
 Saya nak cakap ni yang saya sayang awak sangat-2! Iloveyousomuch bebiyy! u're my companion, u're my life long friend. My love for you will last until the very end. Through tears of love and laughter, sorrow and pain. Thankyou for love me and always be with me :* xOxO!

Tuesday, 13 November 2012

Meet Love :)


Gamba ni 1st meet aku keluar dgn pijie a.k.a pojoi :D
heee comel je kan bf dia amik gf dia balik sekolah. that's y lahh aku berpakaian sekolah -.-! 
Okey tak bf ak ? comel kan :P . *ayat budak zaman skrg kalau upload gamba bf diorang (bf saya tak hensem cam awak) aduiii geli tiakk aku baca ! haha rupa paras tak penting yg penting hati beb ! :')
so sbb pijie ni pandai sgt amik ati aku ntah dari mana dia belajar aku pun tatau ! ak pun dah lama bujang tetiba sangkut lah pulak dgn dia nii hehee jodoh bak ang ! :P
seriouslyy hidup ak skrg dah tak sunyi mcm dulu. kalau tak dulu aku mcm org tak siuman. Allah ! kantoii. muka comel tp tak siuman. kahkahkah !
fyi ! pijie ni laa boy yg paling lama sekali dgn aku .  caye tak ? haa lantak korang laaa :'(
hee 1st kenal dia 29/12/2011 until now!. time tuu dia add aku kat fb . wahhh ! cinta muka buku nii :D
ak app, dia tegur aku tegur balik . haihh dua-2 peramah sangat pun payah jugak :D hihiii. Lepastu saling bertukar no fone. Tapi sygnyaa dulu aku selalu jual mahal kat dia nii. kesian diaa, dulu tak benti-2 call , txt aku . tp ntahh laa npe aku tak layan dia .
one day tuu tetiba hati aku terbuka utk kenal-2 ngn dia nii, dia call aku then borak-2 sampai kredit dia habiss ! kikikii :D then tetiba aku dah makin syggg ngn dia nii sbb dia baikk , caring pasal aku, sweet , ayat-ayat jiwang tuu mesti ada ! hishhh mmg baik lahh dia nii ! tatau nak ckp cemana dahh :D hahahaha.
Gaduh ? Hmphhh gaduh tuu wajib lah adaa. Kalau dlm relay takde gaduhhh tak best whoah ! sometime tuu kena lah jugak uji partner kite kan ;) ak ngn pojoi ni selalu jugak gaduhh ! kadang-2 ak pujuk dia , kadang-2 dia pujuk ak! tp paling banyak dia lah pujuk ak. haha :D sbbnyaaa kalau aku dah sentap dgn dia lebih-2 nnti dia sound ak . Perghhh sumpah aku takut then ak nak buat apa lagi. Terpaksa berdiam diri jee laa. Ak kalau pojoi dah marah gila camtuu ak mmg speechless kejap . hmm :x
heheeeee ak selalu harap yg relay ak ngn pojoi boleh tahan selamanya ~ Thankyouuu syg coz being part of my life and i do loveyousomuch :*
u in my love u in my heart u in my life u in my everything i need u! just youuu 
Muhammad Izzani Aimi Bin Ismail :)

Monday, 5 November 2012

First meet :')

Harini aku heppy sangat sbb dapat jumpa pojoiii. Arrr HAPPY gilaaaa. Rasa nak berdiri atas bulan and menjerit sekuat hatii. auww auww :P hehee . Hmmm pagi td before pergi sekolah aku bangun awal pagi sbb nak study sikit ehhh biasalahh calon SPM lahh katakan :D hee then tgh-2 study tetibe fone bunyi dari pijie . Dia call aku pagi-2 camnii aku pelik jugak sbb jarang beb dia call aku pepagi camnii . Hee then dia wishh goodluck kat akuuu supaya dapat jwb exam dgn tenang :D yeayyy terharu gilaa :* hee then tetiba dia tanya apa nama sekolah aku . Errr okay nampak pelik disituuu. Aku pun tak syak pape lagi juz bgtahu jelaa nama sekolah aku . then tetiba dia suruh aku bawak fone g sekolah. sbb ptg tuu ak ada exam lagiii .  Haaa aku pun mmg blrrr lah tak nampak permainan yg dia buat tuu . haa jeng jeng jeng ! ;D hee okey lepas ak jawab exam ptg tuu ade txt dari pojoi dia ckp lepas habis exam jangan balik rumah lagi, dia suruh tunggu depan sekolah sbb nak buat surprise ! rupa-rupanya dia na dtg wehhh . Ohh my Allah ! :O serious aku sepak muka aku banyak kali. Macam tak percaya pun ada. yelaaaaaa rajin pulak ehhh dia nak datang dari ipoh kesini kan :D hee aku pun tunggu jelaaa macam tunggu duit turun dari langit je . lambatnyaa dia datang :( okey ak call lah dia bg dia map apa semua finally dia pun sampai :D alahaiiii terkezut gila muka akuu tp wat lekk jee, wat tenang sudah :D hehee . aku pun naik laa kete ngn dia , then dia bawak ak g jalan-2 . tp kesian dia tak makan dari pagi td :( pasaiiipa pun ak tatau laaa. Haihhhhhhh pelik jee dia nii. hmmm time tuu pun tgk cuaca pun tak elok sbb nak hujan n dah nak malam dah pijie pun hantarlah ak balik rumah . haihh tak puas dating laa gilaa ! >< errrr takpe dia ckp len kali dia dtg lagii . yeayyyy ! :) ehh sempat jugak laaa capture gamba dengan dia . huhuuu . tp aku risau jugakkk dia balik sorang-2 jeee . dah laaa nak hujan . haihhhh berdoa jelahh ak supaya dia selamat sampai :) hee tak sampai setengah jam pun jumpa dia call dia ckp rindu aku. alahaii sweetnya dia :( takpe lepass spm ak freedom ngn kau yea pijie. kau sabar ehh ! sabar tuu separuh drpd iman :D hehee anyway best dapat lepakk dengan awak. tarikh keramat 5/11/2012 sy takkan lupa ! me heart youuu :*
There was an error in this gadget